facebook

16 svenskar berättar om sina mest bisarra upplevelser i sängen – #13 fick mig att skratta rakt ut!


Många av oss har säkerligen hamnat där någon gång; man har det lite extra mysigt i sänghalmen, och rätt som det är säger man fel namn, eller så säger ens partner något så brutalt annorlunda att man inte längre vet var man ska ta vägen. Följ med de här 16 svenskarna som berättar om deras mest bisarra upplevelser i sängen! Man får sig ett gott skratt, om inte annat!

Det där med sex är inte alltid det lättaste. Speciellt inte om man är nervös, eller kanske fullare än fullast. Då kan det lätt bli fel. Men ibland kan det också bli så otroligt fel att det inte ens finns en logisk förklaring bakom det hela.

De här 16 svenskarna vet nog exakt vad jag yrar om, och delar med sig av sina mest udda företeelser som har hänt i sängkammaren.

Har du kanske en egen rolig historia att dela med dig av? Tveka i så fall inte att skicka in den till oss på Tips@UnderbaraTing.nu, så fler kan ta del av den!

Håll tillgodo! Hur länge klarar du att hålla dig för skratt?

 

#1. Nöden har ingen lag.

”Det värsta jag har fått höra är när ett löst ragg som jag har fått hem från krogen berättade att hon måste skita och är tillbaka snart. Det kändes inte så tändande efter det, kan jag säga!”

– Andreas

#2. Snuskpratet som aldrig gick hem.

”Varje gång man ska ha lite dirty snuskprat i sängkammaren, men det bara slutar med att han frågar om jag är kåt och vill ha lite penis.”

– Mia

#3. Släpp lös, vet jag!

”En tjej ville fisa på min tunga. Mycket avtändande…”

– Knut

#4. ”Kalla mig Björn!”

”Hörde av en kompis som hade en kompis, som berättade om en tjej han fick hem. Mitt i allt, när han tar henne bakifrån, skriker hon till honom: ‘Ta mig hårt och kalla mig Björn!’ Det är det roligaste jag har hört!

– Niklas

#5. Man ska hålla det inom familjen, som man så fint brukar säga.

”När en kvinna under akten skrek ‘Ta mig brorsan!’ tappade jag genast suget.”

– Dennis

#6. Det känns en gnutta överdrivet i sängkammaren, va?

”En kvinna ville att jag skulle urinera på henne, och därefter slå henne i ansiktet med knogarna så hon började blöda. Kan bara berätta att Petter-Niklas där nere inte delade hennes uppfattning om vad som är sexigt och inte i sängen.”

– Stefan

#7. Den internationella herren.

”När en kille började att prata engelska mitt i allt! ‘Oh yeah, baby! I love your pussy! You make me so horny!’. Vad fan, tänkte jag? Du är ju svensk?”

– Sofia

#8. Hon som planerade längre än han.

”Träffade faktiskt en tjej som mitt under samlaget ringde sin mamma och berättade att det ska köpas ringar i morgon, på Guldfynd. Hur hon kom fram till det efter en engångsföreteelse har jag dock ingen som helst aning om.”


– Johnny

#9. Åter igen inom familjen.

”Du känns ju sjukt bekant… Är vi släkt, tro?”

– Henrik

#10. Och det var inte ens grillsäsong!

”En kille sade till mig ‘och då vänder vi på steken’ när han ville byta ställning till bakifrån istället. Det kändes mindre sexigt.”

– Therese

#11. Säger man tack i såna här lägen?

”När jag sög av en kille sade han till mig att jag var så duktig att jag borde börja ta betalt för det här.”

– Anneli

#12. För den frågan kändes relevant och viktig, eller?

”Hade ett ragg som frågade mig om hur stor snopp mitt ex hade!”

– Linda

#13. Varför inte släppa in hela grannskapet också?

”En tjej frågade mig om det var okej att hon släppte in sin kanin från buren ute till inne istället mitt i allt. Hon förklarade att hon gillade när andra tittade på.”

– Tomas

#14. Hit me baby one more time!

”Jag vet inte om detta är det sjukaste jag har varit med om! Men i mina yngre dagar så träffade jag en ganska påstridig tjej på krogen som mer eller mindre hade bestämt sig för att jag skulle med henne hem! Visst, efter ett antal helrör och trevligt sällskap så slutade det med en taxi hem till henne och som självklart övergick till sex direkt! Det var helt okej och jag var väl mer eller mindre på väg att komma! Då skiftar vi ställning och jag slänger upp henne mot väggen och mer eller mindre när jag ska avsluta så skriker hon ur sig att jag ska slå henne! Vad fan!!! Jag blev så ställd att jag veknade ganska snabbt och hon kände av detta ganska omgående, så det blev inget avslut där!”

– Christoffer

#15. Fullt naturligt, så klart!

”Kan ha varit den gången då en karl ja var med bad mig kalla honom för namnet på den jag hade varit med före han – i sänghalmen. Blev nästan till att smeta in musen med skidvalla efter det, men man bet ihop. Endast den starkaste överlever.”

– Sanna

#16. Varför inte? Förr hade man ju gristarmar!

”Hade legat i sängen och hetsat varandra, och så skulle vi till men jag ville att han skulle ha gummi. Då kom det: ‘Jag har ingen men går det bra att jag använder min strumpa istället?’ Ja, jag gled jävligt fort ur sängen och drog.”

– Carina

Hade dessa 16 svenskars sexupplevelser skrämt dig lika mycket? Dela i så fall artikeln, så fler kan ta del av ett gott skratt! Eller har du kanske en egen historia? Maila den i så fall gärna till oss på Tips@UnderbaraTing.nu, så ser vi till att publicera den!

 

LÄS ÄVEN

7 saker du ALDRIG NÅGONSIN bör göra före sex! #5 förvånade mig verkligen!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

228 DELNINGAR
95
228 DELNINGAR, 95 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
13
Angry
Cute Cute
7
Cute
Fail Fail
28
Fail
Geeky Geeky
22
Geeky
Lol Lol
8
Lol
Love Love
25
Love
OMG OMG
10
OMG
Win Win
14
Win
WTF WTF
20
WTF

16 svenskar berättar om sina mest bisarra upplevelser i sängen – #13 fick mig att skratta rakt ut!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image