facebook

18 katter som blir totalt påkomna med vad de gör – #12 slår nog allt!


Undrar du någonsin vad din katt gör när du är på jobbet hela dagarna? ”Sover som en ängel” eller ”leker rofyllt” kan ibland vara de bästa gissningarna. Men hur ser det EGENTLIGEN ut när katten lever livet där hemma? Här är 18 katter som har blivit påkomna när de gör jäkelskap – och det är hur kul som helst!

Ibland kan våra fyrbenta vänner ställa till med rackartyg – det vet nog alla kattägare i dag. Men hur ser det ut när de faktiskt ertappas mitt i akten? En sak är säker i alla fall; det där klassiska ”det var inte jag”-ansiktsuttrycket är bara för roligt!

Se alla 18 bilderna på katter som har lyckats bli fotograferade mitt i akten! Hur länge klarar du att hålla dig för skratt?

#1. ”Jag tror att min katt planerar att döda mig. Den senaste tiden har jag hittat såna här nålar i min sko…”

#2. Katten som också ville ha en smarrig fika…

#3. ”Jag ångrar ingenting!”

#4. ”Hon skämdes ta mig tusan inte ens!”


#5. Korvtjuven!

#6. ”Jag har alltid undrat var min morgontidning tar vägen. Nu vet jag. Följde efter tjuven i tre kvarter, som inte ens skämdes det minsta!”

#7. ”De hann nästan bygga färdigt kattstegen till godiset innan de blev påkomna!”

#8. Ballongtjuven…

#9. ”Äntligen lyckades jag fånga mattjuven när hon är i full fart!”

Se resten av bilderna på nästa sida! ->


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

106 DELNINGAR
87
106 DELNINGAR, 87 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
18
Angry
Cute Cute
8
Cute
Fail Fail
18
Fail
Geeky Geeky
16
Geeky
Lol Lol
12
Lol
Love Love
33
Love
OMG OMG
13
OMG
Win Win
12
Win
WTF WTF
7
WTF

18 katter som blir totalt påkomna med vad de gör – #12 slår nog allt!

1 / 2Nästa

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image