facebook

Anonym student överraskade en hel skola med något makalöst häftigt! Hur hade du reagerat?


Nyligen var Alla Hjärtans Dag, och det var inte alla som fick mysa till det eller ha en romantisk dag med sin käraste. Men på Troy School i Ohio, USA, fick åtminstone skolans alla elever världens överraskning – av en anonym elev.

På skolan i Ohio går över 1 500 studenter, och ingen skulle behöva känna sig ensam eller oälskad – speciellt inte under Alla Hjärtans Dag! Därför tog en anonym elev saken i egna händer och började att tillverka ett handgjort hjärta, som han hängde på vardera elevs skåp i korridorerna. Projektet var planerat sedan länge och flitigt har han arbetat med att tillverka de söta små hjärtformade lapparna sedan september i fjol.

”Dessa är individuellt handskrivna origamihjärtan som eleven började arbeta på redan i september förra året. Personen har i all hemlighet lagrat dem i sin garderob där hemma för att överraska skolans alla elever på Alla Hjärtans Dag”, förklarar en anställd lärarinna på skolan. ”Varje hjärta har ett enkelt men betydelsefullt budskap: ’Du är älskad!'”.

I en värld där vänlighet och omtänksamhet ibland kan verka blekna måste man se detta som något oerhört tankefullt och vackert! Budskapet visar verkligen att det inte krävs mycket för att lyfta någons dag!

Se bilderna nedan, och ha i åtanke att över 1 500 hjärtan var gjorda helt för hand – av en enda elev!

#1. En anonym elev skapade över 1 500 hjärtan i papper för samtliga elever på Troy School i Ohio.

#2. Med budskapet ”Du är älskad” överraskades alla under Alla Hjärtans Dag.

#3. Ingen vet än i dag vem som gjorde denna underbara handling, men den har för många betytt oerhört mycket!

Tycker du också att det här var en utomordentligt fin handling? Dela gärna artikeln med dina vänner, så de också kan ta del av det fina budskapet som eleven bestämde sig för att göra!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

8
, 8 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
3
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
4
Love
OMG OMG
3
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
2
WTF

Anonym student överraskade en hel skola med något makalöst häftigt! Hur hade du reagerat?

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image