facebook

Därför bör du ALLTID ha en Coca-Cola-flaska hemma – knepet kan rädda liv!


Hur gör man om olyckan är framme och det börjar brinna i hemmet, och du står helt utan brandsläckare, brandfilt eller dylikt? Enkelt – du tar en Coca-Cola eller annan kolsyrad läsk. Tipset har nu gått viralt just på grund av hur effektivt det är!

Coca-Cola är världens mest kända varumärke – och onekligen är det den läsk som säljs mest på jorden, med över en miljard sålda produkter – dagligen. Men om man inte är så glad i att dricka läsken kan man faktiskt använda det till mycket annat, som att göra rent toaletten med, för att bara nämna ett exempel.

Nu har ett annat knep dock gått viralt – och anledningen är att Coca-Cola inte bara är en god läsk eller ett bra rengöringsmedel – det är också en utmärkt brandsläckare!

Om olyckan är framme och det börjar brinna i ditt hem (eller någon annanstans också, för den delen) och du saknar brandsläckare, ta då fram en Coca-Cola-flaska, skaka den ordentligt och rikta den mot elden. Anledningen till att kolsyrad läsk fungerar så bra mot eld beror på att det innehåller koldioxid, vilket är en förbränningsinhibitor.

Se klippet nedanför, som demonstrerar allt som du precis har läst!


Fick artikeln dig att tänka till? Dela den i så fall med dina vänner, så de också kan ta del av detta viktiga tips!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

4
, 4 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
3
Angry
Cute Cute
4
Cute
Fail Fail
9
Fail
Geeky Geeky
11
Geeky
Lol Lol
3
Lol
Love Love
6
Love
OMG OMG
8
OMG
Win Win
4
Win
WTF WTF
8
WTF

Därför bör du ALLTID ha en Coca-Cola-flaska hemma – knepet kan rädda liv!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image