facebook

Den 14-åriga hunden kan inte längre gå ut – då gör deras brevbärare världens finaste handling!


När man blir äldre är det inte lika lätt att utföra de vardagliga sysslor man annars tidigare har kunnat göra, och det kan den 14-åriga hunden Tashi skriva under. Tashi har nämligen fått svårare att röra på sig då åldern har börjat att sätta sina spår. Stadens lokala brevbärare, Jeff Kramer, fick nys om Tashis problem och bestämmer sig för att förenkla det lite för henne, så att hon åter igen kan möta brevbäraren ute.

Tashi har under alla år älskat att springa och möta den lilla amerikanska stadens lokala brevbärare Jeff Kramer när han kommer med posten. Och detta har också fått Jeff att fatta stor kärlek för hunden. Men med åren blir man äldre, och det är inget undantag för Tashi. Nu när hon är 14 år har hon blivit både stelare och mindre flexibel, vilket har gjort att hon inte ens har kunnat gå ut längre, eftersom familjen har en liten trappa upp till ytterdörren.

Brevbäraren Jeff fick höra om familjens problem och erbjöd sig att sätta dit en ramp som han tidigare har haft vid sitt hus, då hans egen hund precis har avlidit av åldern, och som hade samma problem som Tashi.

Men Jeff kommer inte bara bort med allt material, utan hjälper också familjen att montera dit trärampen! Man kan riktigt se hur Tashi glädje lyser i henne då hon åter igen kan gå och möta brevbäraren på hans rond!

Se det rörande klippet nedanför! Världen behöver fler eldsjälar som Jeff Kramer!


Tyckte du att klippet var lika fint som vi? Glöm då inte att dela det med dina vänner, så de också kan ta del av det!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

0
, 0 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
1
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
3
Win
WTF WTF
0
WTF

Den 14-åriga hunden kan inte längre gå ut – då gör deras brevbärare världens finaste handling!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image