facebook

Det finns 4 olika typer av penisar – vilken har du?


Det finns bokstavligen talat miljarder penisar i vår värld – alla unika på sitt egna lilla sätt. Precis som kvinnornas delar. Men däremot finns det bara fyra olika TYPER av penisar, visar en ny studie.

Enligt en urologisk kirurg (den fina titeln betyder egentligen någon som kan extremt mycket om det manliga könsorganet) i New York vid namn doktor David Shusterman hävdar nämligen att det finns fyra olika typer av penisar.

– Penisar kommer alltid att se olika ut, oavsett vid erektion eller ej, men det visste ni nog redan, säger David Shusterman till nätmagasinet Buzzfeed.

Doktor Shusterman är också väldigt noga med att påpeka att studien inte har någonting med storlek eller omkrets att göra, utan snarare bara formen.

1. Storhuvudet

Precis som det låter egentligen – en penis med ett ”stort huvud”, där ollonet avviker markant då det är betydligt större än själva skaftet. Cirka 20% av jordens alla män bär på denna typ.

2. Den krokiga

Därefter har vi denna variant, som kan vara böjd i allt mellan 30 till 60 grader. Om den är på tok för kraftigt böjd, kan det röra sig om en sjukdom som kallas för Peyronies sjukdom. Det vill man nog inte ha.

3. Den kurviga

Här har vi penisen med en lätt böjning, som cirka 10-20% av alla män bär på. Böjningen beror enkelt förklarat på ligamenten.

4. Det grova skaftet

Tvärtemot exempel nummer ett egentligen. Här är det istället skaftet som är grövre än själva ollonet i sig.

Och vi vill verkligen understryka att det finns varken någon rätt eller fel form – alla är bara olika. Precis som våra personligheter.

DELA artikeln om du också fick dig ”dagens kunskap”!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

19 DELNINGAR
2
19 DELNINGAR, 2 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
5
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
10
Fail
Geeky Geeky
3
Geeky
Lol Lol
3
Lol
Love Love
4
Love
OMG OMG
3
OMG
Win Win
3
Win
WTF WTF
2
WTF

Det finns 4 olika typer av penisar – vilken har du?

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image