facebook

Han gör galet roliga och episka julkort som fått miljoner att skratta! Här är årets!


När den amerikanska komikern John Cessna var borta från familjen för skolan under 2008, ringde hans mamma för att informera honom om att han skulle missa sin familjs julfoto. Mamman föreslog då skämtsamt att han skulle nyktra till och skicka ut sina egna. Sagt och gjort!

Som en lydig son följde Cessna sin mors instruktioner och har sedan dess skapat sina alldeles egna julkort. Men jag kan med största sannolikhet garantera att detta var inte alls vad hans mamma hade i åtanke när hon skämtsamt sade till honom att börja med egna julkort.

Allt började med några flaskor, men på senare tid har John fokuserat mer på absurditet och försåtlighet. ”Ämnet har sedan mognat med mig”, säger John själv. Från brutala andliga offer till det ökända ärahärlet – John är förmodligen längst ner på jultomtens lista över snälla barn i dag.

Det tar några veckor att komma på en bra idé, och ungefär en månad för att sätta ihop logistik. Därefter är vi på plats mellan 6 till 12 timmar under fotograferingen. Sen har jag ungefär en veckas arbete med färgkorrigering. Allt som allt kan det ta över 40 timmar att färdigställa en julbild och hamna någonstans mellan 500 till 1 500 dollar”, berättar John Cessna.

Med andra ord är hans julkort inget som han kastar ihop på några minuter, utan mycket tid och pengar ligger bakom. Och när man ser det hysteriska resultaten av julkorten förstår man!

Se alla John Cessnas julkort från 2008 och framåt!

#1. 2008 – allt tog sin början.

#2. 2009

#3. 2010


#4. 2011

#5. 2012

#6. 2013

#7. 2014


#8. 2015

#9. 2016

#10. Och årets – 2017!

Glöm inte att DELA artikeln om du också fick dig ett gott skratt!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

8 DELNINGAR
11
8 DELNINGAR, 11 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
3
Geeky
Lol Lol
2
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
2
WTF

Han gör galet roliga och episka julkort som fått miljoner att skratta! Här är årets!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image