facebook

Här är den nya manliga sexroboten som kan ersätta männen för gott!


Hör och häpna, kvinnor – och håll i hatten, män; här är den nya manliga sexroboten som uppenbarligen kan ersätta oss män för gott! Nu är männens nästan ensamrätt på sexdockemarknaden snart ett minne blott!

Kvinnor tar en större allt plats i det pornografiska intresset, och när det kommer till sexleksaker är den totala marknaden mer eller mindre helt jämställd. Men det finns en sak som alltid har legat i framkant för männen; sexdockor. Men nu är detta på god väg att ta en vändning! Åtminstone om man får tro på företaget The Real Doll, som håller på att utveckla den första manliga sexroboten, som faktiskt bär på en oerhört realistisk penis.


Enligt företaget innebär den nya teknologin att dockan kommer att kunna svara på röstkommandon, och de är inte sena med att påstå att deras dockor antagligen kommer att konkurrera ut samtliga redan existerande leksaker (vågat påstående!). Vad som kanske ligger i den största riskzonen är väl vi existerande män – för snart slutar väl kvinnorna till och med att be om vår ”hemliga ingrediens”?

Företaget bakom dockorna – The Real Doll – hävdar att deras sexrobotar kommer att vara så pass avancerade att de kommer att klassas som ”den ultimata pojkvännen” när den väl lanseras. Inte nog med att de ska kunna hantera röstkommandon, företaget utlovar också att du kommer att kunna föra fullständiga konversationer med robotarna – och till råga på allt kommer de att lanseras med en bakgrundshistoria (!).

Om du inte redan känner dig tillräckligt taggad på en manlig sexdocka, eller kanske är lite osäker, kan du se en kort dokumentär nedanför, där en journalist provade på en manlig sexrobot i ett tidigt utvecklingsstadium.


Vet du någon som BEHÖVER en manlig sexrobot? Glöm då inte att DELA artikeln med dina vänner!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

428 DELNINGAR
50
428 DELNINGAR, 50 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
11
Angry
Cute Cute
5
Cute
Fail Fail
22
Fail
Geeky Geeky
29
Geeky
Lol Lol
6
Lol
Love Love
14
Love
OMG OMG
13
OMG
Win Win
12
Win
WTF WTF
11
WTF

Här är den nya manliga sexroboten som kan ersätta männen för gott!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image