facebook

Hon är gravid och tvingas ha två jobb – då gör hennes chef DETTA!


Inte nog med att amerikanskan Tami Forbes har två barn där hemma, hon väntar också sitt tredje! Som butikschef tjänar hon som mest motsvarande 10 000 kronor i månaden, vilket innebär att hon måste jobba extra som bartender för att få ihop den ekonomiska vardagen och försörja sin familj.

Hennes chef i butiken, Marcus Lemonis, är en chef utöver det vanliga. Precis som många andra i USA började han med ingenting och arbetade sig uppåt – precis som den amerikanska drömmen lyder. Marcus retorik är att alla anställda ska behandlas rättvist och generöst just för att öka motivationen, vilket är bra för affärerna. Och det kan man säga att han minst sagt gör här!

Marcus gav Tami en engångssumma värd sex månadslöner, så att hon kan stanna hemma med sitt barn tills hon känner sig redo att börja jobba igen – med mer kraft än någonsin tidigare! Utöver dessa sex månadslöner fick hon också en löneökning som heter duga, från motsvarande 10 000 kronor i månaden till hela 33 000 kronor i månaden. Dels för att hon ska kunna ta hand om sin familj på ett mer humanitärt vis och dessutom så hon ska slippa att jobba som bartender om kvällarna, så att hon istället har mer tid över till sin familj. Klippet har delats över hela nätet och setts över 2,4 miljoner gånger. När du ser videon själv förstår du varför!


Uppskattade du videon? Önskar du att din chef gjorde likadant för dig? Dela gärna med dina vänner, så de också får ta del av den!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

0
, 0 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
3
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
5
Love
OMG OMG
5
OMG
Win Win
2
Win
WTF WTF
0
WTF

Hon är gravid och tvingas ha två jobb – då gör hennes chef DETTA!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image