facebook

Kvinnlig datoringenjör ska gifta sig men har inga tjejkompisar – då rycker hennes killkompisar in!


Hur skulle du göra om du ville ha en fotosession innan det planerade bröllopet som kvinna men inte har några tjejkompisar? Ptja, varför inte bjuda in sina killkompisar istället? Det var precis vad 24-åriga Rebeca från Brasilien gjorde, och vi måste säga att det var en helt underbar idé!

Jag kom på idén ungefär en vecka före bröllopet. Jag tittade på hur andra hade gjort sina fotosessioner, där bruden står med sina tjejkompisar – alla i morgonrockar, skrattandes med champagneglaset i högsta hugg. Jag blev dock lite ledsen över att jag inte kunde göra något sånt, eftersom jag inte har några tjejkompisar”, berättar Rebeca för Bored Panda.

Det kanske kan tyckas märkligt att Rebeca inte har några tjejkompisar, men när man jobbar inom en mansdominerad bransch som datoringenjör blir arbetskamraterna istället ett substitut för tjejkompisarna. Eftersom hon saknade tjejkompisar men fortfarande ville ha den där perfekta fotosessionen som alla andra lyckliga blivande brudar gör, tvekade hon inte en sekund att fråga sina killkompisar istället!

Fotosessionen var superkul! Alla tog med sig billig sprit och vi skrattade så mycket att vi var tvungna att ta lite tid för att återhämta oss innan vi kunde fortsätta med bilderna”, fortsätter Rebeca.

Rebeca delade med sig av hennes fantastiska fotosession på internet, som nu har blivit viral – och när man ser bilderna förstår man verkligen varför!

Jag är väldigt nöjd med bilderna. Ibland ser jag på bilderna och skrattar för mig själv, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att de skulle bli virala!”, avslutar hon.

Se de helt galet fantastiska bilderna från fotosessionen nedanför! Visst får det en till att omvärdera allt man tidigare har trott om precis allt?!
Uppskattade du artikeln? Glöm i så fall inte att dela den med dina vänner, så de också kan ta del av den!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

44
, 44 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
2
Angry
Cute Cute
5
Cute
Fail Fail
4
Fail
Geeky Geeky
2
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
8
Love
OMG OMG
4
OMG
Win Win
3
Win
WTF WTF
1
WTF

Kvinnlig datoringenjör ska gifta sig men har inga tjejkompisar – då rycker hennes killkompisar in!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image