facebook

Möt Napoleon – Sveriges antagligen mest kända katt just nu!


Det här är Napoleon – en renrasig sibirisk katt från Stockholm, som för tillfället också antagligen är Sveriges mest kända katt! Varför, undrar säkert du? Jo, tack vare hans två mammor!

När katten Napoleon var cirka ett och ett halvt år blev han adopterad av två kvinnor, Maria Lindberg och hennes sambo Märta Almegård, som bor i en lägenhet i Stockholm. De tre fattade snabbt tycke för varandra och Napoleon blev snabbt välkommen och älskad.

– När vi fick Napoleon av Märtas syster, Gina (på grund av hennes sambos allergibesvär), började jag lägga ut bilder på Facebook för att visa att vi tog god hand om Napoleon och att han mådde bra hos oss. Det var så det började, på min egen Facebook-sida, berättar Maria Lindberg för Underbara Ting.

Allt satte fart tack vare att ett klipp blev viralt

– Sedan, när jag kom på att jag spammade mina vänner med kattfoton, skapade jag en egen Facebook-sida till honom och efter att en av våra videos setts av över 100 000 olika personer världen över började gilla-markeringarna att strömma in, fortsätter Maria att förklara.

Det är alltså på den vägen som Napoleon har tagit hela internet med storm – från världens alla hörn följer människor den sibiriska katten i Stockholm! Anledningen till att Napoleon har blivit så populär beror inte bara på söta kattbilder, utan de helt hysteriskt roliga kommentarerna som ”katten” lämnar efter sig, och samtidigt bevisar i princip hur alla katter tänker och tycker.

Nedanför finns en handfull bilder, med tillhörande texter, som är tagna från Napoleons Facebook-sida. Glöm inte att följa han du också, för dagliga skratt! Napoleon har även ett Instagram-konto, för den som föredrar det!

Missa absolut inte de 14 helt underbara bilderna nedanför!

#1. ”Look! I have bite marks on my tongue from all the things I never said..”

#2. ”My food dish is only 7/8 full. My water is missing a sip. My litter box has two clumps in it. You come here expecting to sit down Maria? THINK AGAIN.”

#3. ”I just stepped on a cornflake. Now I’m officially a cereal killer… Ha ha hi hu ha!!”

#4. ”A fart? Impossible. I’m a pure breed.”


#5. ”OMG!! I am Batman!!”

#6. ”Of course I’m NOT looking at your giant pimple Maria…”

#7. ”Holy crap! You… only have TWO nipples mom?!?!”

Se fler bilder av Napoleon på nästa sida! ->


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

18
, 18 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
3
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
11
Fail
Geeky Geeky
5
Geeky
Lol Lol
8
Lol
Love Love
13
Love
OMG OMG
3
OMG
Win Win
7
Win
WTF WTF
5
WTF

Möt Napoleon – Sveriges antagligen mest kända katt just nu!

1 / 2Nästa

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image