facebook

Rädd liten pojke ska opereras – vad läkaren gör DÅ får mitt hjärta att smälta!


Att behöva opereras brukar ofta vara väldigt känsloladdat, speciellt när nervositeten kommer krypandes. Föreställ dig då att vara en liten pojke och att vara jättenervös! Vad den här läkaren gör för pojken och hans bästa vän har fått hela internet att smälta!

Den inlagda pojken på ett barnsjukhus i den amerikanska delstaten Wisconsin fick beskedet att han var tvungen att genomgå en operation. Sjukhus brukar aldrig direkt vara någons favoritställe, och att dessutom behöva operera när man är liten och rädd gör inte saken lättare. Vad läkaren gör då, för att underlätta pojkens upplevelse, har bokstavligen talat fått hela mitt hjärta att mjukna!

”Efter att ha opererat en ung grabb gjorde doktor Groth det lilla extra och genomförde ytterligare en operation – på pojkens bästa vän, hans gosedjur!

Våra läkare, sjuksköterskor och vår personal gör allt som krävs, och mer därtill, för att försäkra sig om att varje barn känner sig bekväm och trygg. Oavsett om det handlar om att sy ett par stygn på deras favoritleksaker eller att klä ut sig till deras favoritkaraktär, vet vi hur man får barnen att må bättre och att känna sig tryggare i vår miljö.”

Barnsjukhuset rapporterar om fallet på sin Facebooksida, och förklarar även att föräldrarna var totalt mållösa efter läkarens oerhört fina insats för att göra pojkens upplevelse tryggare. Doktor Groths fina handlingar har nu spridit sig som en löpeld över hela världen. Och i samband med att nyheten har spridit sig har det också kommit fram att det inte är första gången läkaren gör något sådant här.


Kate Kaddatz uppmärksammade artikeln och blev otroligt glad när hon fick höra berättelsen, eftersom att hon äntligen fick svar på vem det var som hade plåstrat om hennes sons gosedjur under ett tidigare besök på samma barnsjukhus.

En annan kvinna vittnade också att hennes dotter också hade träffat doktor Groth för att få sitt ben gipsat. När dottern kom ut hade även hennes gosedjur fått sig ett gips på benet, som man kan se på bilden nedanför!

Att läkarna har genomgått en utbildning för att läka och ta hand om våra kroppar råder det inget tvivel om. Men att de dessutom kan lugna barn med deras goda handlingar är inget man lär sig – det föds man med!

Hur fint var inte detta? Dela gärna artikeln med dina vänner om du uppskattade den!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

1
, 1 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
3
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
1
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
4
Love
OMG OMG
3
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Rädd liten pojke ska opereras – vad läkaren gör DÅ får mitt hjärta att smälta!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image