facebook

Sluta släng tomma toalettpappersrullar – här är vad du kan göra med dem istället!


Toalettpapper i ett hushåll är a och o. Men när pappret på rullarna tar slut är de kanske inte lika viktiga och kastar dem snabbt i papperskorgen för att göra plats för en ny. Men behöver man verkligen kasta dem?

Det visar sig att tomma toalettpappersrullar kan användas till så ofantligt mycket mer nytta än vad du någonsin hade kunnat föreställa dig!

Här nedanför har du några praktiska användningsområdet för dina toalettpappersrullar som har ”gjort sitt”. Till nästa gång; försök att testa någon av dessa idéer innan du kastar dem i papperskorgen.

1. Dekorera en spegel

Lägg till lite dekoration på väggarna genom att skapa en kreativ och unik spegel. Skär först rullarna i mindre delar och limma sedan ihop dem – precis på det sätt du själv vill ha dem! Placera dem slutligen runt en spegel.

2. Skapa ett leksaksgarage för barnen

Att skapa ett garage för ditt barns leksaksbilar kan både vara roligt och nyttigt. Dels slipper bilarna ligga överallt och ingenstans, och barnet kommer med stor sannolikhet vilja ha bilarna på plats. Allt du egentligen behöver är en drös med tomma toalettrullar och en kartong. Smidigt!

3. Plantera blommor

Inte nog med att well och kartong är enastående att böja och vrida hur som helst – de är också ett fantastiskt verktyg om du vill plantera små blommor. Se exemplet nedanför!

4. Organisera ditt skrivbord

Om du är – precis som jag – i ett stort behov av att organisera ditt skrivbord och vill samla ihop alla pennor och annat kontorsmaterial på ett och samma ställe är här en utmärkt idé! Sprayfärga några ihoplimmade toalettpappersrullar och du har snabbt skapat en snygg och praktisk skrivbordsaccessoar!


5. Fågelmatare.

Täck en tom toalettpappersrulle med jordnötssmör och häll sedan på fågelfrön. Fåglarna kommer att älska det och din trädgård kommer att bli mycket mer livlig!

6. Smällkarameller

Nu var det visserligen precis jul, men man kan ju förbereda för alla hjärtans dag eller någon annan högtid. Eller hur?

7. Dekoration till barnrum

Man kan använda toalettrullar till mycket, och varför då inte skapa lite söt dekoration till ett barnrum likt exemplet nedanför!

8. Små söta figurer

En annan form av dekoration till hemmet skulle kunna vara att skapa ett gäng olika figurer. Låt fantasin flöda, och låt dina barn vara lika delaktiga i skapandet!

Fick du dig några goda idéer? Glöm då inte att DELA artikeln med dina vänner, så även de kan bli inspirerade!


Gillar du detta? Dela med dina vänner!

34 DELNINGAR
18
34 DELNINGAR, 18 points
What's Your Reaction?
Angry Angry
3
Angry
Cute Cute
3
Cute
Fail Fail
7
Fail
Geeky Geeky
4
Geeky
Lol Lol
3
Lol
Love Love
9
Love
OMG OMG
2
OMG
Win Win
4
Win
WTF WTF
3
WTF

Sluta släng tomma toalettpappersrullar – här är vad du kan göra med dem istället!

Logga in

återställ lösenord

Back to
Logga in
Choose A Format
Story
List
Video
Audio
Image